Om MedicinTilDyr.dk

MedicinTilDyr.dk udkommer som hjemmeside og app. Begge medier udgives af viNordic - Veterinary Industry Nordic - og indeholder information om veterinære lægemidler til dyrlæger og andre fagfolk.

Herudover indeholder hjemmesiden en lang række informationer om gældende lovgivning vedr. lægemidler og andre veterinærfaglige emner. 

 

MedicinTilDyr app'en udkommer i en ny, forenklet udgave

14. april 2020 lancerede vi en ny version af app’en til både iPhone og Android. 

Flere brugere havde igennem en længere periode oplevet problemer med crashes og manglende visning af nogle produktdata. Disse fejl er med den nye version blevet løst.

Vi har optimeret app’en ved at sætte produktsøgningen i fokus, og der er sket følgende ændringer:

  • Forsiden indeholder kun produktsøgning
  • Menuen indeholder oplysninger om apoteker, forhandlere, virksomheder med produkter i app'en og ViNordic

Det betyder også, at vi har fjernet en del af de funktioner, der kun fandt meget begrænset anvendelse blandt brugerne. Det gør ikke kun app’en mere sikker, det gør den faktisk også hurtigere at anvende.

Hvad skal du gøre?

Hvis din telefon er sat til automatisk opdatering af dine apps, skal du ikke gøre noget.

Hvis du ikke har automatisk opdatering af apps, skal du gå i App Store eller Google Play for at opdatere app'en. Det er vigtigt, at app’en opdateres for at du fortsat kan modtage produkt- og prisopdateringer hver 14. dag.

Den nye app har et andet udseende, så du kan let se, om app’en er blevet opdateret.

Systemkrav til iPhone og Android-telefoner:

Appen MedicinTilDyr er udviklet specifikt til iPhone- og Androidbaserede smartphones. App’en kan anvendes, selv om du ikke er online, dog kan du kun opdatere med ny produkt- og prisinformation, når du er online.

iPhone®: App'en virker ved styresystem version 10.3 og opefter og kan hentes gratis i App StoreSM

Android: App'en virker ved styresystem version 5 og opefter og kan hentes gratis på Google play

Tablets: Der er ikke udviklet specielle apps til brug på tablets, men smartphone app'en fungerer fint på iPad og Androidbaserede tablets. Skal downloades som en app til telefonen.

Før du downloader For at downloade app'en skal man være online. App'en fylder ca. 10 MB. Herefter kan app’en benyttes, også når du er off-line.

Opdatering af produkt- og prisinformation 
Priser opdateres hver 14. dag på samme dag som Lægemiddelstyrelsens takst. Produktinformationen opdateres løbende, når der er ændringer til produkterne. Også nye produkter tilføjes løbende i takt med, at de markedsføres i Danmark. Det er de enkelte virksomheders ansvar, at produktinformationen er opdateret. 

Vi håber, at du bliver glad for den nye app. Hvis du har kommentarer eller spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte ViNordics sekretariat.

VINordic | St. Kongensgade 81 | 1264 København K | www.vinordic.org | Telefon: +45 69 15 28 88 | Mail: info@vinordic.org